Този сайт е предназначен за всички вас, които наистина държите на взаимоотношенията си с най-близките ви хора, но на първо място цените себе си. Към всеки, който попада или в момента се намира в ситуация на конфликт с близък човек. Не се чувства добре в нея, но не знае как да излезе без да предаде своите ценности и интереси или без да нарани другата страна. Към тези от вас, които чувстват, че изгубват връзката с партньора и искат да започнат на чисто.
Ако се разпознахте в някои от горните описания или просто понякога се чувствате неразбрани, нечути или неуважени, то тук можете да намерите ценни съвети, които да ви помогнат подобрите взаимоотношенията и комуникацията с важните за вас хора.
 
Защо комуникацията е важна за човешкия живот?
 
Комуникацията е процес на изпращане и получаване на информация между хората. Ние комуникираме с другите не само чрез комуникация лице в лице, но и чрез предоставяне на информация по интернет и печатни продукти като книги и вестници. Много хора вярват, че значението на комуникацията е като важността от дишането. Всъщност комуникацията улеснява разпространението на знания и формира отношения между хората.
 
Комуникацията помага на хората да изразяват своите идеи и чувства и в същото време ни помага да разберем емоциите и мислите на другите. В резултат на това ще развием привързаност или ненавист към други хора и ще създадем положителни или отрицателни взаимоотношения.
Съгласен съм с политиката за използване на лични данни