10 съвета за по-добра връзка – 2 част

 
  • Покажете уважение. Всякакви здрави взаимоотношения трябва да бъдат изградени на взаимно уважение. Уважението е многостепенно и показва, че вие имате здрав разум и цените човека за това, което е. Затова трябва трябва да уважавате тяхното мнение и решения, дори когато не сте съгласни с тях. Да уважавате техните приятели и семейство, дори ако понякога това е само поради една причина – „те идват с пакета“.
     
  • Бъдете съпричастни. Всички ние преминаваме през стресови периоди, имаме лоши дни и мързеливи моменти и сме засегнати от различни фактори, които променят нашият характер и самоуважение. Ако някой допринася за  ужасното ви настроение, вместо да го подобрява – е още по-зле. Така че, опитайте се да развеселите другата си половина. Когато те са долу, приемете, че вашият партньор може да бъде разстроен от нещо, което не ви засяга (и обратното) и да им покажете състрадание. Имайте предвид, че от време на време всички се нуждаем от време да бъдем сами.
     
  • Създайте спомени заедно. Няма нищо, което да ви сближи повече, от това да изживеете щастливи, приключенски, а и не толкова радостни преживявания заедно. Опитайте се да организирате пътувания, уроци (танци/музика). Вълнуващи и забавни неща като гмуркане, къмпинг, участие в конкурс, стига да ги правите ЗАЕДНО. Направете много снимки и сувенири, за да укрепите вашите хубави преживявания и да си спомните това блаженство, ако и когато нещата станат досадни.
       
  • Борба с рутината. Понякога животът изглежда прекалено сериозен и уморителен, за да се намери време, търпение и воля да се борите с ежедневната рутина. И все пак, както казах по-рано, спомените са това, което прави връзката ви по-задълбочена и по-значима. Седенето пред телевизора цял следобед и поръчването на вечеря не е кой знае какво преживяване. Трябва да инвестирате лични и външни ресурси, за да внесете качество и разнообразие в живота и отношенията си. Направете усилие да изненадате партньора си с нещо малко, редовно. Опитайте се да внесете нещо ново в отношенията толкова често, колкото можете.
       
  • Подправете любовния си живот. Рутинната отново е проблем, когато става дума за най-интимните ви моменти. Още веднъж, да бъдете приключенски настроени и отворени за опитване на нови неща, може да направи огромна разлика. Необходимо е постоянно да откривате нови начини да обръщате внимание на сетивата на партньора си и да достигате до неговите желания.
     
Дръзнете да се потопите във фантазиите на другия и да бъдете този човек, който никога не е имал и никога няма да иска да напусне.
       
Няма нищо невероятно зрелищно за съветите, споделени в тази статия, но именно това е причината да работят – винаги! Те отговарят на всеки човек и всеки тип личност. Това е, което хората в успешна връзка правят и което ги държи.
     
Така че, готови ли сте да ободрите връзката си с тези 10 лесни и естествени неща?
   
Виж първа част
Categories: Статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *