5 неща които жените искат в един мъж

Жената не иска много от един мъж. Той трябва само да има определени качества, от които тя наистина се нуждае. Разбира се, тези качества не се срещат често. Ето защо намирането на подходящ мъж отнема време. Никой не е съвършен, дори и жените! Мъжете са по-прости, а жените по-сложни, вярно е. Мъжете искат някоя, която да е привлекателна, мила и умна.
Ето 5 неща, които жените искат в един мъж, лесни за изпълнение :
   
  • Честност. Повечето жени ще ви кажат че искат някой, който да е честен. Без честност няма върху какво да градим. Ако някой иска наистина да влезе в света на една жена, той трябва да бъде по-директен и честен с нея. Жените не искат да играят игри, за да разберат дали казваш истината, просто бъди честен с тях по отношение на връзката.
     
  • Да се чувстват специални. Жените искат да се чувстват специални и ценни. Понякога това са малките неща, които мъжа прави, за да ви накара да се почувствате добре. Той може да направи комплимент за усмивката, косата, или просто защото ви харесва. Така иска да  покаже, че мисли за вас.
  • Романтика. Не може всяка нощ да бъде рози и шоколадови бонбони. Имаме рутинни задължения като да чистим, да се грижим за децата, бла-бла-бла. Но романтиката изглежда изчезва, когато сме в сериозна връзка. Не е нужно да приключвате напълно със срещите навън. Запалете няколко свещи и вижте къде ще ви отведе светлината. Дръжте се с нас като с гадже, дори след като станем ваша жена.
 
  • Надеждност. Жените се нуждаят от мъж, който да им помогне за домакинските работи, когато имат най-голяма нужда от това. Мъж, който е надежден, е истинско съкровище. Той идва навреме и ще бъде там, когато тя има нужда от него. Той е човек, който няма да избяга, защото нещата не вървят плавно, или защото имате лична катастрофа. Ако има мъж до теб, той е пазител! Ето защо толкова много жени продължават да търсят подобна черта при мъжете, защото това е рядкост.
   
  • Комуникация. Имате нужда от комуникация за трайна връзка. Жените трябва да комуникират, това просто е вкоренено в тях. Ето защо много мъже мислят, че жените се заяждат. Мъжете комуникират главно чрез секс, но комуникацията е повече от интимност. Става въпрос и за отварянето на чувствата. Това е тема на табу за тях. Когато не говорите, много жени могат да интерпретират това противоречиво. Може да си помислят, че криете нещо, или че не искате да се ангажирате с тях.
 
Всичко, което искат жените е да бъдат обичани, ценени и да мислят за тях. Искат да бъдат с някой, който ще бъде там за тях и може да комуникира.
     
Categories: Статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *