Какво е коучинг?
Просто казано, коучингът е процес, който има за цел да подобри представянето и се фокусира върху „тук и сега“, а не върху далечното минало или бъдеще.
Има огромна разлика между това да учиш някого и да му помагаш да се учи. В коучингът, основно, треньора помага на индивида да подобри собственото си представяне: с други думи, като му помага да се учи.
Коучингът е полезен начин за развитие на уменията и способностите на хората. Той може също да помогне за справяне с предизвикателства, преди да са се превърнали в проблеми.
Коучинг сесия обикновено се провежда като разговор между мен и клиента, като се фокусираме върху това, клиента да открие отговорите в себе си. В края на краищата, хората са много по-склонни да се ангажират с решения, които сами за взели за себе си, отколкото с тези, които са наложени върху тях!
Частните консултации са съобразени с нуждите на всеки отделен човек.
Понякога знаете, че трябва да промените нещо и отчаяно искате да направите първата крачка, но груповата динамика не е за вас. Просто трябва да отидете сам. Частната сесия може да бъде подходяща за вас, ако сте интроверт, страдате от безпокойство или депресия или се възстановявате от травма.
Повечето сесии се провеждат в нашия офис (използваме и Skype). Всяка сесия е с продължителност 60 минути. По време на сесия можете да очаквате:
  • да споделяте трагедиите и триумфите си в една среда без осъждане
  • ще ви се представят разнообразие от инструменти, предназначени да ви свържат с това, което сте като духовно същество
  • ще ви бъде даден набор от ресурси, за да се справяте по-лесно с предизвикателствата.
  • ще изпитате изцеление чрез дискусии, междуличностни връзки, изкуство, медитации и образуване на по-дълбока връзка със себе си и света около вас.
  • ще поемете активна роля в собствения си растеж и изцеление.
Съгласен съм с политиката за използване на лични данни